Registration

Néhány gondolat a regisztráció előtt

Az Időkép egy speciális szakmai oldal, célja a hazai időjárási helyzet minél pontosabb és frissebb térképes megjelenítése. Az egyes térképekre felkerülő adatok hivatalos mérésekből és több száz lelkes észlelőtársunk műszereiről egyaránt érkeznek. Ezen észlelőtársaink költséget és energiát nem kímélve alakították ki saját mérőállomásukat, melyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott szabványoknak. Országszerte több száz online automata is működik, melyek a nap 24 órájában küldik méréseiket.

Térképeinket és előrejelzéseinket naponta több százezer látogató kíséri figyelemmel, közte az időjárásra érzékenyebb nagyvállalatok és állami intézmények is. Ezért tehát nagyon fontos, hogy az észleléskor beküldött adatok valósak legyenek, hűen tükrözzék a légkör valós helyzetét - erre mi nagy hangsúlyt fektetünk, ezt várják el látogatóink, észlelőink is. Amennyiben lakóhelyed vagy műszerparkod nem teszi lehetővé a szabályosan elvégzett mérést, elegendő, ha csak egy égképet küldesz be, azt is örömmel fogadjuk. Egy házfalon elhelyezett hőmérővel, egy kocogtatós aneroiddal vagy egy szobai higrométerrel végzett mérés csak a térképek torzításához vezetne, ezeket az adatokat a moderátorok törlik.

Kedves leendő észlelőnk! A fentiek szellemében közölt megfigyeléseiddel és méréseiddel egy évek óta összeszokott, szabadidejét az emberek tájékoztatására áldozó közösség tagjává válhatsz - szeretettel üdvözlünk az Időkép Észlelői között!

Basic information input

Ékezetes felhasználóneveket lehetőleg kerüljük, egyes funkcióknál nem várt problémákat okozhat!

Az Időkép Szabályzata

Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. I have read and agree to the terms and abide by the rules of Idõkép.. Az Időkép Általános Szerződési Feltételeit elolvastam, hozzájárulok a rendszer működése céljából szükséges személyes adataim kezeléséhez és eltárolásához.

Időkép
Sky map

advertisement
© Copyright Időkép Kft. 2004–2021. Facebook Twitter Instagram
About | Media offer | Copyright | Privacy | ToS