Európai koronavírus-térkép
Adat kiválasztása: új esetek az elmúlt 2 hétben | összes eset | halálozások
A Koronavírus-térkép a Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Európai Járványügyi Központ (ECDC) folyamatosan frissített tájékoztatója, a Robert Koch Institut, a Spanyol Egészségügyi Minisztérium, az Olasz Egészségügyi Minisztérium, valamint a Wordometers közlései alapján készül. A térképen a koronavírussal (Covid-19) diagnosztizált betegek száma látható az adott régió lakosságának arányában. A tényleges fertőzöttek száma ettől jelentősen eltérhet.
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 6. 10:58
Európai országok besorolása
"Magyar állampolgár zöld jelzésű országból kontroll nélkül léphet be. Sárga vagy piros jelzésű országból belépve a határon egészségügyi ellenőrzés alá vetik és 14 napos karanténba kell vonulnia. Ez alól kivételt az jelent, ha a megelőző 5 napban 48 óra időkülönbséggel két negatív koronavírus-tesztet tud hitelt érdemlően felmutatni. A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgár az első koronavírus-tesztet követően szabadulhat a karanténból, míg vörös jelzésű ország esetében két negatív tesztre van ehhez szükség." (forrás: koronavirus.gov.hu
Hatályos: 2020. augusztus 7-től
hirdetés
Magyar koronavírus-térkép (új eset az elmúlt 2 hétben)
A Koronavírus-térkép a Nemzeti Népegészségügyi Központ közlései alapján készül. A térképen az elmúlt 14 napban koronavírussal (Covid-19) diagnosztizált betegek száma látható az adott megye lakosságának arányában.
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 6.
© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Google+
About | Media offer | Copyright | ToS