Copyright notes


A www.idokep.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.

A honlapon található időjárási térképek, információk és szövegek Szente-Varga Bálint és Nagy Gergely szellemi tulajdonát képezik.

A honlapon szereplő adatok az Időkép.hu, az Országos Vízjelző Szolgálat, a Magyar Intertoll Zrt., a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, valamint a National Oceanic and Atmospheric Administration szerzői jogi védelme alá esnek.

A vízhőmérséklet adatokat az Országos Vízjelző Szolgálat, a Felső-tiszai hőmérsékleti adatokat a FETIKOVIZIG, az M5-ös és M6-os autópályán elhelyezett szenzorok méréseit az Intertoll, a határon túli repterek méréseit a NOAA írásos engedélyével tesszük közzé.

Az itt megtalálható tartalmakat tilos kereskedelmi forgalomba hozni, pénzért árusítani, vagy bárminemű profitot szerezni belőle.

Szigorúan tilos továbbá ezeket a tartalmakat más médiacsatornán közzéteni, valamint bármely tartalmat saját munkaként feltüntetni. A tiltás alól kivételt képeznek az Elvihető tartalmak c. aloldalon szereplő mindenkori képi- ill. egyéb tartalmak, melyet a forrás (www.idokep.hu) pontos és linkként való feltüntetésével, illetve a térképekre kattintással az Időkép nyitólapjára jutásának feltételével lehet elhelyezni más weboldalakon.


Responsibility

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Az oldal szerzője semmilyen felelősséget nem vállal az adatok pontatlanságából eredő károkért, vagy az előrejelzés bármely okból történő elmaradásából eredő károkért.

A www.idokep.hu internetes oldal elhatárolódik, és semminemű felelősséget nem vállal a regisztrált amatőr észlelők által üzemeltetett, saját internetes oldalukon megjelenő tartalomért. Úgyszintén elhatárolódik a felelősségvállalástól a regisztrált észlelők által, a www.idokep.hu portál bármelyik felületén megjelentetett, eredetileg más honlapokon szereplő és/vagy a Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése (BTK. 329/A §.) jogi tárgyára alkalmas anyagok, vagy azok részeinek jogosulatlan felhasználása miatti jogi- és kártérítési eljárásból származó hátrányokért.

A www.idokep.hu úgyszintén elhatárolódik és semminemű felelősséget nem vállal a www.idokep.hu adatainak felhasználásából származó, más honlapon publikált egyéni következtetésekért, előrejelzésekért és a www.idokep.hu adatainak felhasználásán alapuló esetlegesen tévesnek minősülő meteorológiai tárgyú riasztások, valamint figyelmeztetések, vagy ezek elmaradásának következményei miatt.


(C) www.idokep.hu 2004-2022.
All rights reserved.

Radar
Radar
advertisement
© Copyright Időkép Kft. 2004–2022. Facebook Twitter Instagram
About | Media offer | Copyright | Privacy | ToS